Trick or Alice OVA [18+]

Trick or Alice! Én Alice-em, üdvözöllek közöttünk! 

Történet: 
Egy késő esti, szeretett bátyjával lefolytatott  beszélgetés után Minase Arisa egy furcsa, ismeretlen helyen ébredt. A lányt valamiért Alice-ként, egy régi ismerősként köszönti egy ikerpár, Light és Shadow. Arisa hiába próbálná győzködni őket, hogy a fiúk egy másik lányt keresnek, de valamiért hajthatatlanok. 

Mikor Arisa találkozik a rejtélyes és kedves Kuro Usagival, megtudja, hogy Csodaországba került, ahonnan nincs menekvés. Ahogyan hozzászokik az új életéhez, újabb és újabb ismerősöket szerez, a gyengéd Cheshire-t és a lusta Round-ot. 

Csodaország sokkal több, mint aminek látszik. Ezek a furcsa személyiségek valamiért hasonlítanak azokra a fiúkra, akikkel Arisának valamilyen kapcsolata volt a másik világban. Hiába, hiszen egyikük sem emlékszik az ott történtekre. Furcsaságként még elmondható, hogy Csodaországban megállt az idő, a napok ugyanúgy telnek. Ennek a körforgásnak soha sincs vége— Ahogy a Kuro Usagi által rejtett igazságnak sem. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trick or Alice OVA [18+]

Trick or Alice! Én Alice-em, üdvözöllek közöttünk!  Történet:  Egy késő esti, szeretett bátyjával lefolytatott  beszélgetés után Minase Aris...

Népszerű bejegyzések